20
Jul-2013

Bestemmingsplan voor een gelukzoeker

“Ja, vanaf m’n vierde jaar wist ik het al”, via de spiegel zie ik hoe mijn kapper haar woorden met een grote glimlach bekrachtigt. Wat zij van mijn halfgeknipte hoofd afleest is ongeloof en verbazing: “Nee, echt waar? Wist je zo jong al zo zeker dat je kapper wilde worden? En die wens is gebleven? Dan ben jij de eerste mens die ik ontmoet die van zo’n kinderdroom daadwerkelijk haar beroep heeft gemaakt. Hoe bestaat het.”

Juf. Dat is wat ik als kind bedacht dat ik wilde worden, als ik later groot ben, schooljuf. Kunstenaar, was het idee in mijn middelbare schooljaren. Maar na een zwik uitzendklussen als kamermeisje, keukenhulp, koffiejuffrouw en inwonend oppas voor een niet-onbemiddelde dementerende dame in Den Haag, prijkte de functietitel ‘Thuishulp’ bovenaan mijn eerste arbeidsovereenkomst. Bij gebrek aan een auto van de zaak trapte ik alle jaargetijden op mijn eigenste huis-tuin-en-keukenfiets van hulpbehoevende bejaarde naar hulpbehoevende bejaarde. Het begrip ‘alle voorkomende werkzaamheden’ bleek de rode draad te zijn waarlangs mijn loopbaan zich ontspon. Twaalf verhuizingen, -tig gestrande relaties, een depressie, backpackend door Australië, stapels cursussen, twaalf ambachten en weer een depressie later ben ik er eindelijk achter. Wat ik wil.

Hardlopen. Schrijven. Zwerfafval opruimen. Ze vallen in de categorie ‘activiteiten die me een goed gevoel geven’, want dat is wat ik wil: m’n hart volgen, m’n passie achterna.

HP going

“Ik sprak met een vriendin over jouw plan en weet je wat ze zei?” Weer steekt mijn hoofd als een zwevende bol boven de kappersmantel uit, mijn ogen als vraagtekens. “Wauw”, dat was haar reactie, “wauw”. Aan de toon waarop het wauw wordt uitgesproken mag ik afleiden dat het bewonderend bedoeld is. Het zijn afgeknipte haren die mijn ogen laten tranen en verhullen dat ik even niet weet waar ik kijken moet. “Ik ben nog niet weg, maar ik gá wél!” Vastberadenheid en angst wisselen elkaar af. Een plan bedenken is één, een plan uitvoeren is… kei-spannend!

Maar ik gá wél. Een jaar lang hardlopen door Nederland, onderweg zwerfafval opruimen en er over schrijven. Dat is wat ik ga doen in een notendop. Omdat ik het leuk vind. Omdat het me positieve energie geeft. Omdat ik oud en wijs genoeg ben. Omdat ik niets liever wil.

HP faith

Hoe doe je dat dan met bagage? Waar laat je het afval? Ga je op blote voeten? Vragen vragen vragen. De enkele mensen met wie ik mijn plan al gedeeld heb stellen – nadat ze van de schrik zijn bekomen – heel veel vragen. Antwoorden op sommige van die vragen vind je hieronder:

Overnachting
Hardlopers zijn geweldige mensen en dat geldt ook voor mensen die zwerfafval opruimen: overlopend van enthousiasme en boordevol verhalen. Elke ontmoeting raakt me, voedt me en onderwijst me. Voor een maaltijd en een slaapplaats klop ik daarom graag op jullie deuren en jullie gastvrijheid zal mede mijn route bepalen.

Blote voeten
Schoenen hoop ik zo min mogelijk te hoeven dragen, eigenlijk alleen als de weersomstandigheden (strenge vorst) en/of de ondergrond het niet anders toelaat. Hardlopen op blote voeten krijg ik steeds beter onder de knie, de grootste uitdaging ligt in het wandelen. De komende tijd zal ik vooral daar meer trainingsuren aan besteden.

Werk
Nee, ik geef er geen baan voor op maar wel een inkomen en daarom staat mijn huis nu te koop/te huur. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een fijne eengezinswoning mét tuin vlakbij het centrum van Den Haag? Help mij m’n huis te verkopen dan help je mee aan het grote plan.

Wanneer
Vrijdag 20 september wordt er overal in de wereld zwerfafval opgeruimd in het kader van Keep It Clean Day en op die dag zet ik de eerste stap.

HP like

Vind je dit een geweldig plan en denk je dat je me ergens mee kunt helpen? Laat het me weten! Ik kan alle hulp, tips, suggesties en contacten goed gebruiken.

 

4

 likes / 86 Comments
Deel dit bericht:
 1. Machteld de Kanter /

  Je bent welkom in Barendrecht (centrum/oude dorp) als je een warme maaltijd en een slaapplaats zoekt!

 2. Hester /

  Welkom in Winschoten!

 3. mariana vestjens /

  harstikke leuk dat je gaat doen wat je graag doet!!!!
  ik woon in zuid spanje in de bergen,als je zover komt ben je van harte welkom. ik ben ook bezig met een nieuw leven, mijn hart te volgen. ik wens je heel veel leuke ontmoetingen en heel veel plezier op je tocht.

 4. Lieke aka LikkyLee /

  Inspirerend en geweldig mooi om te lezen dat je letterlijk de stap hebt genomen om te doen wat je echt gelukkig maakt. Ik heb via de site aangegeven als je Eindhoven aandoet je van een slaapplek en massage te voorzien maar aangezien ik graag kunst van afval maak zou ik iets heel tofs van al het zwerfafval willen maken wat je in Eindhoven oppikt! “you never walk alone”

 5. Sophie & arthur /

  Super initiatief! wij hopen je te mogen verwelkomen in het mooie bos van heveadorp en omgeving doorwerth met schitterende routes! succes en heel veel plezier!

 6. Nynke /

  Tof! Als je besluit leeuwarden aan te doen (en we zijn thuis) ben je van harte welkom! En ik kan mogelijk ook wat media-aandacht verzorgen. Laat het dan ajb weten wanneer je bijna (!) in friesland bent!

 7. aleid /

  voor een slaapplaats in Groningen stad kun je bij ons terecht Wat een goed initiatief!

  • annelooptlangzaamhard /

   Heerlijk Aleid. Fijn om te weten dat ik goed zit in Groningen. Duurt nog wel even voordat ik er ben hoor, het is een heel eind. : )

 8. Annick Robberecht /

  Hey Anne, wat een ge-wél-dig plan !! mocht je de grens over gaan … hier -in Brecht- staat ook altijd een bed voor je klaar … ik ren ook graag een eindje met je mee … al zal je hier niet heel erg veel zwerfafval mogen vinden … ik ben namelijk zelf al een tijdje bezig met zwerfafval ruimen … ‘ECO Runnen’ noem ik het … ik wil lopers overtuigen om tijdens elke run één stukje zwerfafval mee te nemen (wetende dat -zodra je je eerte stuk afval hebt opgeraapt, je er niet genoeg van kan krijgen en je uiteindelijk een hele zak verzameld, maar dat zeg ik natuurlijk niet ;-) ) …
  leuk te zien dat jij ook meewerkt aan een zwerfafvalvrije wereld en super bedankt om het idee van ECO Runnen,/ afvalrennen zo in de kijker te zetten !

  • annelooptlangzaamhard /

   Hoi Annick, welkom collega : )
   Je bent al even enthousiast als ik over hardlopen en zwerfafval opruimen. Het zou heel goed kunnen dat ik even de grens overschiet om bij jou in Brecht te komen overnachten. Bedankt voor je hartelijke aanbod en voor het goede werk dat je doet met ECO-runnen.

 9. Ilona de Graaff /

  Hallo Anne, je hebt me gevraagd om een bericht op je blog achter te laten. Ik ben benieuwd waarvoor. Opgeruimde groet Ilona de Graaff

 10. Myranya /

  Wat leuk, je bent bij deze welkom in Zeist (in ieder geval voorlopig, of ik hier over een jaar nog woon weet ik nog niet, maar dan verhuis ik het aanbod wel mee :-)) en ik loop ook graag een stuk met je mee, zowel blootsvoets hardlopen als blootsvoets zwerfvuil ruimen! Er is hier vlakbij een weg waar ik ongeveer anderhalve maand geleden geruimd heb, met een buurt-zwerfvuil aktie, had een barstensvolle vuilniszak en ik zag een paar weken later al weer een heleboel liggen op datzelfde stuk :-( :-( Had niet de moed om er buiten georganiseerde aktie zelf nog eens langs te gaan, maar misschien naar aanleiding van jouw blog, dat ik het toch maar wel ga doen.

  • annelooptlangzaamhard /

   Hoi Myranya, jij bent al goed bezig zeg. Heerlijk om te weten dat je me in Zeist wilt ontvangen en dat er door jou en anderen actief wordt opgeruimd. Je moed wordt zeker beloond.

 11. bureaunetwerk /

  Op blote voeten nog net niet, maar hardlopen en zwerfvuil opruimen vind ik net als jij een geweldige combi! Praten erover vind ik aanstekelijk en gewenst! Je actie voorbeeldig. Een verblijfplek in Amsterdam heb ook ik te bieden. En veel natuur in de aanbieding!

  • annelooptlangzaamhard /

   Leuk dat je de moeite hebt genomen om hier een reactie achter te laten Nico. Ik ben reuze benieuwd naar de natuur van Amsterdam en verheug me op een rondleiding/opruimactie.

  • bureaunetwerk /

   Dank voor je reactie! Ik hen zojuist weer verder gekeken op je website. En gezien dat je Klean ook al hebt ontdekt. Je moet weten dat ik zelf ook al lang mensen verzamel of mee netwerk die ook vinden dat Nederland een stuk schoner kan en er daadwerkelijk wat aan doen. Vandaar dat ik je ook graag attent zou willen maken op http://www.svzo.nl om je plan mee te delen. Want jouw actie kan een belangrijke bijdrage zijn aan het stimuleren van mensen om mee te gaan doen. En publiciteit daarbij is van belang.

  • annelooptlangzaamhard /

   Bedankt voor de tip naar svzo. Ik heb ze direct een berichtje gestuurd.

  • bureaunetwerk /

   Inmiddels heb ik een mail erover aan svzo gestuurd met een cc naar allerlei mensen. Kreeg leuke reactie van Peter Smith. Ik zal hem ook naar jou sturen als je wilt.

  • annelooptlangzaamhard /

   Lekker pro-actief Nico. Ik mail je even zodat we ons gesprek daar kunnen voortzetten.

 12. Loopvuur (@Loopvuur) /

  Stoer mensch! Je bent welkom in Wijk bij Duurstede voor eten en logeerkamer. Als je wil, kunnen we vooraf ook bezien of er misschien een actie aan te koppelen is via mijn loopgroep.

  • annelooptlangzaamhard /

   Wijk bij Duurstede, geweldig, ik zie weer een stukje van een route ontstaan. Je idee om er een zwerfafvalopruimactie aan te koppelen met je loopgroep is een prachtig voorbeeld. Top!

 13. Henri Thunnissen /

  Beste Anne, wat een idioot plan. Idioot in de positieve zin van het woord, lekker helemaal anders. Gewoon je eigen gang gaan. Mocht je in Oost-Groningen belanden dan kan je bij mij aankloppen in ‘t Waar voor een bed en eten.

  • annelooptlangzaamhard /

   Zegt de ene gek tegen de andere…
   Zodra ik een weg gevonden heb naar waar ‘t Waar is kun je die klop op je deur verwachten.

 14. UltraBobbie /

  Zoals ik al had gemeld, ben je meer dan welkom in Weert. Bed en bad staan voor je klaar. Eten niet!! Dat maken we lekker vers voor je.

  • annelooptlangzaamhard /

   Ik verheug me nu al op een avondje experimenteren met gezonde voeding. Maken we dan ook ‘brokken’?

  • UltraBobbie /

   Ja, die avond zijn we echte “brokken”-piloten….

 15. De Verdubbeldame /

  Hoi Anne, bedankt voor je Twitterberichtje! Wat een gaaf plan heb je :) Ik hou van mensen met doldwaze plannen die ze maar gewoon gaan uitvoeren. Dat je mij in je bericht noemde, bedoelde je daarmee dat het een ‘verdubbelverzoek’ aan mij is?
  Een jaar kan ik niet met je mee rennen, maar ik ga heel graag een dagdeel met je mee om afval op te ruimen (wees wel gewaarschuwd: ik vrees dat ik amper 10 min kan hardlopen en ben een wrak op blote voeten zonder steunzolen). In Rotterdam heb ik een slaapplek en maaltijden in de aanbieding.

  • annelooptlangzaamhard /

   Een jaar met me meerennen, dat zou ik niemand willen aandoen, haha, maar ik kom je graag opzoeken in Rotterdam om samen al wandelend zwerfafval te rapen. ; )

   Gelukkig valt er wel iets te verdubbelen. Door zelf elke dag een stuk zwerfafval op te ruimen (meer mag ook) en door het stimuleren van (tenminste) 1 ander om je voorbeeld te volgen is Nederland in 1 klap van al het zwerfafval verlost.

   Hoezo?
   Reken maar mee:
   Als 1 opruimer elke maand 1 nieuwe volger heeft die ook weer elke maand 1 nieuwe volger heeft, zijn er na 6 maanden ruim 65.000 zwerfafvalopruimers actief. Als die 65.000 mensen elke dag 1 stuk zwerfafval opruimen zijn dat 1.966.080 stuks. Zo zie je: elk flesje dat je opraapt telt.

  • De Verdubbeldame /

   Ja leuk! De Verdubbeldame is nog t/m 31 december actief, maar mocht het later worden dan doe ik gewoon als Marije mee :). Ik ga al regelmatig zwerfvuil ruimen hier in de buurt, maar met jou erbij lijkt me extra leuk en effectief! We hebben hier een luxe logeerkamer in de woongemeenschap.

   Ik heb eerder het verdubbelverzoek gehad om zwerfafval op te ruimen en ben er dus mee doorgegaan, en een flink aantal verdubbelaars heeft dit ook een of meerdere malen gedaan (sommige hebben het nu in hun wekelijkse routine opgenomen)

 16. Elma Biekmann /

  Hi Anne, wij wonen ‘leegstandsbeheer’ in IJmuiden, maar je bent er welkom, hoor! Super initiatief. Ik raap gemiddeld 2 emmertjes zwerfafval per maand id buurt, maar dan is de klus nog niet klaar, dus: er ligt helaas nog genoeg!

  • annelooptlangzaamhard /

   Zie het overblijvende zwerfafval niet als ‘helaas’ maar als ‘gelukkig’ want dat gaat er voor zorgen dat ik je kom helpen met opruimen Elma. ; ) Bedankt voor de uitnodiging.

 17. Jeroen /

  Hoi Anne! Super tof dat je de stap gaat zetten! Mocht je in Adam nog een slaapplek nodig hebben, we hebben immers veel zwerfafval:-), dan ben je bij deze ook welkom! Heel veel succes en ik ga je avonturen zeker volgen via de blog.

  Met sportieve groet, Jeroen
  P.s. we hebben elkaar ontmoet tijdens de BFR workshop van Wouter Buist

  • annelooptlangzaamhard /

   Ha die Jeroen, leuk om van je te horen. Natuurlijk herinner ik me onze ontmoeting tijdens de barefoot clinic nog. Hoe gaat het nu met het lopen? Als ik Amsterdam bereik maak ik graag gebruik van je logeeraanbod. Bedankt!

 18. De Twentse bergen in « Hardloopavonturen /

  […] me voorgenomen om het nog eens te doen in de zomer. Het is niet zo’n ontzettend avontuur als dat wat Anne van plan is, maar het is wel weer eens wat anders. Dus stap ik ‘s ochtends in mijn autootje en rij de A1 […]

 19. Wendy /

  Natuurlijk! Je hart volgen is het enige zinnige plan. In Olst wachten een warm bad, bed en veel liefde. Weinig zwerfafval, maar dan kan je mooi helpen bouwen :-)

  • annelooptlangzaamhard /

   Joepie! Een actieve rustdag gaat dat worden. Bandenstampertjes wees gewaarschuwd!

 20. Dees Gerrits /

  Je hart volgen… het is een thema waar we allemaal eens mee te maken krijgen. Ik heb alle moed verzameld en heb besloten die stap, na ruim 50 jaar, ook maar eens te gaan zetten.
  Nou hebben we pas een week contact met elkaar, via Twitter, en door gebrek aan een noemenswaardige internet verbinding lees ik je verhaal nú pas. Ik ben zwaar onder de indruk!
  Na jouw steun voor mijn blote-voeten-avontuur tijdens de Vierdaagse is dit wel het mínste dat ik terug kan doen: doe Leusden aan voor de inwendige mens, onderdak, gezelschap en support.

  • annelooptlangzaamhard /

   Jeetje Dees, en dan ben jij onder de indruk? Ik nog veel meer van jou. Ik voorspel een lange lange avond waarin we onder het genot van een goede maaltijd uitgebreid onze ervaringen uitwisselen en genieten van het (blootsvoets) leven. Leusden sla ik voor geen goud over.

 21. Marianne /

  Ha Anne,
  Hierbij ook een slaapplaats in Amsterdam, maar dat wist je al. Als je een link hebt naar de verkoopadvertentie van je huis zet ik die op mijn Facebook!

  • annelooptlangzaamhard /

   Ik kom heel graag naar Amsterdam voor een vervolg op onze eerste kennismaking want wat jij doet als whataboutwilma is even spectaculair en véél ingrijpender dan wat ik ga doen.

   Bij deze de link naar funda: http://www.funda.nl/koop/s-gravenhage/huis-48703103-rubensstraat-29/

   Bedankt alvast

 22. Andries Wijma /

  Heel leuk plan. Er zitten voor mij best wat herkenbare elementen in je zoektocht. En ook ik heb eens op 20 september (2009) een stap gezet richting het avontuur met een (achteraf nogal tijdelijk) vertrek naar Peru.

  Een praktisch antwoord op de vraag “Waar laat je het afval?” is: in de afvalcontainers van mensen die je onderweg tegenkomt en daarvoor toestemming vraagt. Dat mag geen probleem zijn.

  Mocht je tot in het uiterste noorden van het land kunnen geraken, dan ben je hier zeker welkom.

  • annelooptlangzaamhard /

   Zie, daar heb je het al… verhalen van lopers. O wat kijk ik er naar uit om ze te horen. Bedankt voor je support uit het ‘uiterste noorden’ Andries.

 23. Little bits of barefoot (deel 2) | Frunning /

  […] op blote voeten, en gaat daarbij steeds logeren bij gastvrije lopers! Je leest er meer over op haar eigen website, en op dit mooie blog wat Sanne Heymann voor en over haar schreef. Verplicht leesvoer! En daarna […]

 24. Lucita /

  Wauw Anne wat tof en gedurfd. Als je prachtige huis verkocht is, dan kan je gerust nachtje bij ons slapen. Tof!

  • annelooptlangzaamhard /

   Prachtig huis inderdaad. Wie maakt me los? http://www.funda.nl/koop/s-gravenhage/huis-48703103-rubensstraat-29/
   Bedankt Luus!

 25. Tiny Raijmakers /

  Je bent ook van harte welkom in het Udense.

  • annelooptlangzaamhard /

   Bedankt Tiny. Daar hoeven we verder geen woorden aan vuil te maken. : )

 26. Diana Vermeij /

  Echt je hart volgen is iets waarvan ik hoop dat zoveel mogelijk mensen het zouden durven. Toen we elkaar voor het eerst ontmoeten op Den Haag CS zag ik in jouw onderzoekende ogen dat jij het gewoon ging DOEN! En dat vond ik zo ontzettend knap. Het is zo veel makkelijker om te blijven dromen en te denken: ‘oh maar dat doe ik heus nog wel een keer ooit op een dag’. Jij wacht die dag niet af en pakt het leven met beide handen aan. Weet dat er aan de andere kant van de wereld twee mensen intens met jou meeleven en er altijd voor je zijn. Voor raad, om je hart even te luchten of als je een beetje bang bent. Of gewoon om te kletsen. Wij zijn super super trots op jou! ¡Sí, te puedes! Veel liefs uit Mexico.

  • annelooptlangzaamhard /

   Won-der-baar-lijk. Zó lief en zó precies wat ik nodig heb. Alles wat jullie me zo onbaatzuchtig met me willen delen grijp ik in dankbaarheid met beide handen aan!

 27. ‘Hartlopend’ naar geluk | Mijn Eerste Marathon /

  […] dromen achterna. Een prachtig initiatief en jij kan daar aan bijdragen! Hoe? Dat lees je op haar site. En geloof mij, met het beetje geluk dat je haar geeft, krijg je van haar genoeg PR verpulverende […]

 28. Steven /

  Geweldig plan! Je hebt een maaltijd en een bed in Enschede! Heel veel succes en geniet van de reis!

  • annelooptlangzaamhard /

   Genieten van de reis zal ik zeker. Met jullie delen ook. Hoe jouw blog mijn leven op z’n kop heeft gezet… we gaan het beleven!

  • Elsa /

   Hmm… volgens mij hebben wij bij elkaar in de klas gezeten!

 29. Meisje_Sanne /

  Met een hele grote dikke vette glimlach zit ik je verhaal te lezen. Het is zover! Wat nou ‘groots en meeslepend’ bestaat niet? Het bestaat wél, maar je moet er wel zelf wat voor doen. En jij gaat het doen!
  Ik vind het superstoer dat je je besluit hebt genomen en de moed hebt om dit avontuur ten uitvoering te brengen. Ik weet zeker dat het je ontzettend veel moois en prachtigs gaat opleveren. Als ik je ergens mee kan helpen (Facebook ;-)) laat het mij weten. En verder… sla vooral Veenendaal niet over, want ik heb twee cavia’s die je heel graag willen ontmoeten ;-)

  • annelooptlangzaamhard /

   Pssst…. niet doorvertellen…. dit hele plan heb ik alleen maar bedacht omdat ik niet wist hoe ik anders bij je cavia’s kon komen. Je denkt toch niet dat hardlopen leuk is, of dat zwerfafval me iets kan schelen? Welnee joh, spelen met de cavia’s dáár gaat het om!

 30. Hans /

  Wauw, ik loop graag een stukje met je mee. En bij mij kun je terecht voor een warme maaltijd en een overnachting.

  • annelooptlangzaamhard /

   Phew Hans, daar ben ik ontzaglijk blij mee. De afstand Den Haag – Delft is te overbruggen. Was even bang dat ik op de eerste dag al helemaal naar Maastricht moest rennen voor een slaapplaats. Graag maak ik gebruik van je aanbod!

 31. mrs tralala /

  Wow, wat een mooi plan! Als je Roosendaal aandoet, ben je van harte welkom :-)

  • annelooptlangzaamhard /

   Wow, wat een leuk blog heb je! Dat maakt me nieuwsgierig en blij. Bedankt voor je aanbod: Roosendaal genoteerd!

 32. Elly /

  Mooi en dapper plan! Hoewel je in Deurne geen gebrek aan slaapplek zult hebben, ben je daar bij ons meer dan welkom. En anders, loop door naar de Vogezen… ook hier in de bossen ligt helaas zwerfvuil, achtergelaten door ‘natuurliefhebbers’. Succes en bon courage vanuit Frankrijk!

  • annelooptlangzaamhard /

   Ha ha die Elly “loop door naar de Vogezen” wat een gekte. Alhoewel. Een uitnodiging voor België ontving ik ook al en ergens is er een zaadje van een plan voor een zesweekse hardloopreis door Frankrijk. Maar die is pas in 2015. Wie weet Elly, wie weet…… ; )

 33. Paul /

  Lieve Anne, schitterend plan, volgt je hart en vervul je droom.
  Ik zie al een paar Tilburgers tussen de reacties staan, bij ons ben je natuurlijk ook van harte welkom voor slaapplaats en voeding. Tilburg is groot genoeg met veel zwerf afval voor een meerdaagse loop, kunnen we een groepje maken en een dagje met je mee lopen.

  • annelooptlangzaamhard /

   Schitterend Paul, en Ans ook. Jullie warmte en down-to-earth enthousiasme betekent veel voor me. Tilburg staat natuurlijk genoteerd!

 34. Andrea /

  Oooo wat geweldig! Je weet, je bent welkom bij mij!! :D

  • annelooptlangzaamhard /

   Jaaaa leuk, een tegenbezoekje als een soort omgekeerde RAR en veluwetwitrun op z’n langzaamst. Jouw onstuitbare energie pept me helemaal op!

 35. Gert Noordhoek /

  Wat een geweldig plan! Je bent welkom in Soest!

  • annelooptlangzaamhard /

   Dank je Gert, de bossen van Soest zijn prachtig in alle jaargetijden en jij bent een toffe hardlopert dus ik kom zeker!

 36. Harriet van der Vleuten /

  Hoi Anne, wat een mooi en spannend plan. Veel succes en altijd welkom in Tilburg, eten en bedden genoeg hier.

  • annelooptlangzaamhard /

   Goed om te weten Harriet, het zou zomaar eens kunnen dat ik er bij jou in Tilburg een fijne rustdag van maak.

 37. DE PATATGENERATIE /

  Als je huis verkocht is: ook welkom bij mij in Den Haag!

  • annelooptlangzaamhard /

   Als je m’n huis koopt…
   Geweldig bedankt Sabine, helemaal blij mee want gezien het vele zwerfafval hier kan het best even duren voordat ik Den Haag uit ben.

 38. jacolien1965 /

  Zo hee, held, wat een mooi plan! Als je vaker in Haarlem bent (veel zwerfafval hier ;) ): ook bij mij ben je van harte welkom voor eten, drinken en een bed.

  • annelooptlangzaamhard /

   Zo hee Jacolien, wat een fijn aanbod! Haarlem staat genoteerd. Je mag alvast beginnen hoor ; )

 39. Sredlums /

  Voelde al dat er zoiets aan zat te komen, Anne, mooi plan.
  Natúúrlijk ben je ook bij mij in Tilburg meer dan welkom!
  Succes met de voorbereidingen!

  Zal er via Frunning zeker ook aandacht aan besteden uiteraard!

 40. Anja /

  Super plan, hoogste tijd. Ook in Amersfoort kun je altijd terecht :D

 41. Elsa /

  “Wauw!”
  Dat is ook míjn eerste reactie. Het is nogal wat. Maar ik vind het een prachtig plan en wil je natuurlijk helpen door je een maaltijd en een slaapplaats te bieden. Daarvoor moet je wel helemaal naar Twente lopen, maar je hebt tijd zat. Wauw…

 42. Esther /

  Wauw met bewondering inderdaad! Een plan hebben is 1 die uitvoeren is vaak moeilijker, spannender. Als je hier een de buurt een slaapplaats nodig hebt, ben je van harte welkom! Succes met de voorbereidingen.

  • annelooptlangzaamhard /

   Bedankt voor je steun Esther, fijn om te weten dat ik bij je mag logeren.

 43. Aardloper /

  Geweldig plan. Als je Haarlem aandoet ben je welkom bij ons en loop ik graag een dagje mee (op blote voeten).

  • annelooptlangzaamhard /

   Om naar uit te kijken Jesse, samen met jou op blote voeten en de Kennemerduinen verlossen van zwerfafval. Feest!

  • Aardloper /

   :-) Er ligt gelukkig (of helaas?) nagenoeg niets. Alleen rond de ingangen. Maar een geoefend oog ziet veel meer dan ik, weet ik uit ervaring met meelopen met een blikjesverzamelaar.

 44. langzaamaan /

  Zoals ik al eerder tegen je zei, een briljant plan! Vooral veel ruchtbaarheid geven van je actie opdat je veel steun en support van iedereen krijgt! Bij mij vind je in ieder geval een maaltijd en een slaapplaats :-)

  • annelooptlangzaamhard /

   Dank Yvonne, een groeibriljantje dat steeds meer ruchtbaarheid krijgt. Ik kom eraan! : )

reageer op dit bericht


Click on form to scroll

Archief

> <
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec