21
Nov-2013

Dagopbrengst Helmond Brandevoort – de wereld is van mijn

foto (3)Zo interpreteer ik de betekenis van Mondomijn, basisschool in Helmond Brandevoort waar ik met dank aan de flexibele opstelling van de juffen en hun directeur een half uurtje mag inbreken in groep 6-7-8 om na een vragenrondje samen met de kinderen de speelplaats op te schonen. De wereld is van mijn, doet me trouwens ook denken aan de uitspraak van Jacobse en Van Es “Samen voor ons eigen”.

fotoSamen met ons eigen presteren we het om in vijf minuten op en rond de speelplaats drie kilo aan zwerfafval te verzamelen. Ruim 100 keer zoveel stond er al op de teller die nu gestegen is tot 347,5 kilo.

Deze dagopbrengst draag ik op aan de wijk Brandevoort, architectonisch vind ik er wat van maar qua reinheid kan ik een welverdiende pluim uitdelen: veruit de schoonste straten tot nu toe.

3

 likes / 0 Comments
Deel dit bericht:

reageer op dit bericht


Click on form to scroll

Archief

> <
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec