Doneer logies en lekkers

DE ZWERFAFVALREIS IS AFGESLOTEN. DONATIES WORDEN NIET MEER GEVRAAGD. Oneindig veel dank aan ieder die zo ruimhartig was om mij uit te nodigen en op die manier bij te dragen aan de reis en aan mijn activiteiten tegen zwerfafval. Zonder jullie bestond deze reis niet.

Zwerfafvalreis is in beweging en op zoek naar logies want de route die ik afleg wordt grotendeels bepaald door de mensen die me uitnodigen. Op de kaart kun je zien in welke plaatsen al logies is aangeboden. Wil je dat ik ook naar jouw woonplaats kom? Dat lukt alleen als ik er een slaapplaats heb.

Jouw steun is waardevol, met een aanbod voor een maaltijd, bed, bad(douche) en ontbijt zorg jij ervoor dat ik uitgerust en vol energie de dag tegemoet kan. Heb je een ander aanbod dat me helpt om gezond en fit op weg te blijven? Elke bijdrage is welkom.

Via onderstaand formulier kun je aangeven wat je wilt doneren. Een uitnodiging voor overnachting verschijnt als rood vlaggetje op de kaart en in de 2 weken voorafgaande aan mijn komst neem ik contact met je op. Wil je zien of ik al in de buurt ben? Als je je abonneert op mijn blog kun je mijn avonturen volgen.

De invoer verschijnt automatisch in hoofdletters, zorg dat je caps-lock toets is uitgeschakeld.

Je voornaam (*)

Je achternaam (*)

Je email (*)

Je straatnaam en huisnummer (*)

Je woonplaats (*)

Je telefoonnummer (*)

Wat wil je me doneren(*)?
 logies (overnachting/eten) yoga massage fysio anders

Indien anders:

Opmerkingen:

Donaties

  • Overnachtingen (doel: 365) ( 72% )
  • Giften ten behoeve van kosten levensonderhoud (doel: 6000 euro) ( 33% )