25
Sep-2013

foto gewond

Lekker dramatisch beginnen: ik ben gewond. Zwaargewond? Nee joh ben je gek, gestruikeld over een Delftse tramrail en nu een schaafwond op m’n knie. Net als bij een gloednieuwe auto: de eerste kras is even slikken maar alle volgende krasjes doen geen zeer, die knie valt gewoon onder de noemer ‘blikschade’. Minder dramatisch maar met meer impact was het om gefilmd te worden voor een item in Hart van Nederland. Op de grens van Den Haag en Rijswijk stonden Emilia en cameraman Jolmer me op te wachten. Al snel liep ik heen en weer heen en weer heen en weer heen en weer en ondertussen vertellend over het hoe en wat van mijn reis. Het filmen ging van een leien dakje (vind ik) maar toch vergt zo’n foto cameraploegpiepklein stukje televisie ruim twee uur tijd en ik had me nu eenmaal voorgenomen om naar Delft te lopen. Niet lang na het filmen kon ik de eerste lading zwerfafval kwijt in een Rijswijkse afvalbak en dankzij een donatie van Dorothe heb ik het met de unster (zo heet een weegveer) kunnen wegen. Bij de grens van Rijswijk en Delft werd ik welkom geheten door Hardloper Hans die direct ijverig

foto hans ruimt opaan het opruimen ging. Hans loopt ook op blote voeten en samen trokken we door het centrum van Delft waar we de nodige reacties te horen kregen. Een jongetje werd door zijn oma gewaarschuwd om ons vooral niet na te doen “altijd schoenen aan hoor”. Hans en ik dachten er het onze van. En toen was daar dus die tramrail… struikel, schaaf, opluchting want niets aan de hand en ook niets aan de voet. Morgen staat er een leuke middag op het programma, maar voor nu nog even de dagopbrengst melden en dan een rustige avond op de bank.

 

1

 likes / 6 Comments
Deel dit bericht:
 1. Dorothé /

  Die oma heeft het helemaal verkeerd!!! ik hoop dat je vandaag wat rustiger kunt lopen zodat het ook in je hoofd opgeruimd wordt/blijft

  groetjes,

  Dorothé

 2. Roeland Gerritsen /

  Je bent een bikkel Anne! Veel succes & Tot ziens in Houten!

 3. Elsa /

  Ze hebben er een mooi item van gemaakt bij HvNL. Je hebt vast wel een aantal keer dezelfde troep op moeten rapen voor het goed genoeg vastgelegd was.
  En nu is de kop (en een stukje vel) eraf en zit je eerste etappe erop! Ik ben benieuwd naar je volgende (hardloop)avontuur en volg je op de (blote) voet.

 4. Marina /

  En als al die scootmobielers nou eens een prikstok ter hand nemen… Dan zijn alle straatjes zo weer schoon!!!

 5. Yvonne /

  Suffie! Kijk je wel uit? Je moet nOg een heel jaar rondlopen :-) leuke reporTage van sbs6

 6. Sanne /

  Met stille trom vertrekken…ha, dat had je gedacht! je maakt er meteen een heel spektakel van zo! wel stoer hoor, die geschaafde knie…je doet zelfs je eigen stunts ;-)

reageer op dit bericht


Click on form to scroll

Archief

> <
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec