Wie ooit in Delft heeft meegedaan aan de Golden Tenloop – en wie heeft dat niet – weet dat die dag een feestje is. Heel de binnenstad in rep en roer met overal publiek en barstensvol hardlopers die onder grote belangstelling en tromgeroffel hun best doen om zo snel mogelijk te finishen. Op zo’n dag is een leuke speaker van onschatbare waarde. Laat ik nou het geluk hebben dat die speaker ook nog eens zelf hardloper is én bij gemeente Delft werkt én razend enthousiast over mijn initiatief is. Bruun van de Steuijt is zijn naam en mede dankzij zijn inzet was de opruimactie in het Wilhelminapark in Delft een feestje waarbij ik door wethouder Stephan Brandligt in het zonnetje werd gezet en bovendien een knuffel mocht ontvangen van de zwerfafvalopruim-bovenmeester in het kwadraat: Henk Tetteroo. Hulde aan de leerlingen van het Stanislas College, hulde aan de dame van de verzorgingspost, hulde aan de wijkagent (Leo) en hulde aan iedereen die er bij was!

Met slingers. Met toespraken. Met actie.

foto-3foto-4

 

 

 

 

 

 

1239415_242025059281673_1469563131_n

1

 likes / 4 Comments
Deel dit bericht:
 1. Hans Verbeek /

  Delft heeft je een extra hart onder je riem gestoken, dat warm zal kloppen terwijl het langzaam kouder wordt.
  Succes Anne

 2. Bruun /

  Hey Anne,
  Was inderdaad een mooie Happening .Jouw enthousiasme is heel inspirerend. Alle goeds voor de komende kilomEters.Je krijgt nog veel meer foto’s hoor.En waar kun je nu nog hardlopend door een sparwinkel lopen ,waar Hardloper Hans bedrijfsleider is ? :)

 3. Marina /

  Nieuwe vorm van gymlessen!! Voortaan alle kids naar buiten met een plastic zak, Loop- pak- buk enz. Geen gymleraren meer nodig!!

 4. sanne /

  waar is het feestje? hier is het feestje!

reageer op dit bericht


Click on form to scroll

Archief

> <
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec