Mijn Supporters

Een reis als deze maak ik niet alleen. Mijn uitgangspunt is om het met zoveel mogelijk anderen samen te doen, hardlopen kent immers geen copyright en zwerfafval is van ons allemaal. Uit de overweldigend positieve reacties die ik op dit initiatief heb mogen ontvangen, ben ik – naast alle privé-personen die zo enthousiast bijdragen – met name dank verschuldigd aan onderstaande organisaties/mensen:

Peter_Smith_Klean-annelooptlangzaamhardKLEAN Worldwide (Peter Smith) inspirator, collega, sparring-partner en superman. Smith maakte zelf een wereldbol van plastic flesjes die hij samen met anderen in Amsterdam van de straten en uit de grachten raapte. Zijn motto is: Klagen Loont Echt Absoluut Niet (KLEAN). Hij houdt het simpel en zegt: “Ik erger me niet aan zwerfafval, ik raap het op.”

zwerfie-annelooptlangzaamhard-sponsor@Zwerfie een opzettelijk ongeorganiseerde bende buitengewone doeners die ‘gewoon doen’ en dus bukken voor zwerfafval. Doe mee! Raap elke dag één stuk zwerfvuil op, maak er een foto van en plaats die op twitter, Facebook of instagram met #zwerfie. 

sanneheymann-annelooptlangzaamhardSanne Heymann blogger, hardloopster, heldhaftige kanjer, lieverd en initiatiefnemer van De Kleine Huiskamer. Sanne is Meisje Nooit Genoeg. Schrijven, ideeën spuien, nieuwe concepten bedenken, social media, hardlopen, kaartjes schrijven. Een dag heeft altijd te weinig uren.

dianasteven-annelooptlangzaamhardFervente Vertellers en Wonderlijk Werken donateurs & bouwers van deze prachtige website. Heb je hulp nodig met je website of een duwtje in de rug om de stap te zetten naar dat droomleven? Neem contact op met Steven of Diana

jeroentibbefotografie-annelooptlangzaamhard-sponsorJeroen Tibbe fotografie sportieve fotograaf. Jeroen ging een middag met mij op pad, maakte de prachtige foto’s die je op deze site tegenkomt en doneerde deze vervolgens voor gebruik.

joost vollaard portret
joost-vollaard-portretJoost Vollaard super-de-luxe fysiotherapeut. Als er eens iets niet lekker zit in mijn lijf, mag ik bij Joost op tafel. De beste fysiotherapeut die er is!

run2day-annelooptlangzaamhardRun2Day Nederland donateur van o.a. een heerlijk veilig reflecterend winterjack. Run2Day maakt hardlopen echt nog leuker dan het al is!

nvbit-annelooptlangzaamhardNVBIT helpt mij met al mijn digitale uitdagingen zoals het hosten van mijn website, email en meer. Eigenaar Nando van Beek heeft een hart voor ondernemers die hun dromen najagen en helpt ze met IT en telefonie en cloud-oplossingen voor het MKB.

babette-van-der-wijstEen special mention voor Babette van der Wijst die de eerste vier maanden van de reis belangeloos heeft geregeld en georganiseerd. Babette gaat zich per december 2013 voltijds richten op haar gezin en haar eigen bedrijf, Thank You consultancy. Bedankt Babette.

Denk je dat ik iemand vergeten ben te noemen? Laat het me vooral even weten door een mailtje te sturen naar info@annelooptlangzaamhard.nl. Wil je je skills doneren en op die manier bijdragen aan mijn reis, dan mag een mailtje natuurlijk ook!