Partner van Stichting KLEAN

de-wereld-op-reis_klean_partner

Annelooptlangzaamhard en Stichting KLEAN werken samen aan het behalen van het ultieme doel van Stichting KLEAN: binnen vijf jaar AL het zwerfvuil uit Nederland.

In iedere gemeente die ik aandoe ontmoet ik graag de mensen die zich ook voor dit doel inzetten. Dat kan op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan een programma op school over zwerfafval, zelf een zwerfafval opruim-actie organiseren, bedenken hoe je zwerfafval kunt hergebruiken door er bijv. een kunstwerk van te maken of met de gemeente samenwerken voor een duurzame oplossing in je woonplaats.

Peter Smith, de initiatiefnemer van KLEAN, geeft voorlichting over zwerfafval en plastic soep op scholen, van basisschool tot universiteit.

Wil je je blijvend inzetten tegen zwerfafval? Sluit je dan aan bij Stichting KLEAN. Klik op het plaatje van de Wereld van Zwerfvuil hiernaast om de site van KLEAN te bezoeken en meer te lezen over het terugdringen van plastic soep.

Het bouwen van de Wereld van Zwerfvuil was Peters’ eerste kunstwerk. Voor 2014 heeft hij een nieuwe uitdaging waar weer heel Nederland aan mee kan doen: een Plastic Madonna. Lees er meer over op Madonna’s eigen site.

 

stichting_klean_partner